Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
No, kéž by, ale v tomhle nejsem velký optimista... M.
10.5.2015 20:23 | Mirastus
Líbí se mi. Vše jsem od II. světové války zažil.
9.5.2015 11:20 | děda včela
Email:
Heslo: