Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jako prvotina to není špatné. Ano příroda ve své podstatě je okouzlující. Chce to tam vložit více poetiky a ne jen popisovat stav jak jej vidíš.
6.5.2015 13:14 | děda včela
Email:
Heslo: