Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Raní rosou

Raní rosou

Raní rosou

Kapičky ranní rosy
ulpěly na kvítkách,
co se rozvily.Září
na slunci jak démanty.

Nebe je čisté jako
duše anděla.Tráva
studí od rosy chodidla.

Ani nevím kam jsem se
to rozběhla.
Snad vstříc novému dnu.
Nebo za štěstím?
Možná utíkám před smůlou,
aby mě nedostihla.

Nevím.

Rosa studí,slunce svítí.
Květiny se svoji krásou
pyšní.Kapičky rosy je
zdobí lesknou se jak
démanty.

Dochází mi dech.
Stojím v trávě,co
chodidla mi chladí.
Raní slunce mi tvář
hladí.Vnímám jen vzduch
co myšlenky mi třídí.

Snad noví den trochu
štěstí přinese.
Smůla kapkami rosy
smyje se.
Chtěla bych s životem
uzavřít příměří.
Ne s ním jen bojovat.
Už mě to nebaví.
Publikoval(a): slunečnice69, 5.5.2015
Přečteno (66x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marie Bernadeta, děda včela, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti