Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Se životem se nebojuje, ale žije a uzpůsobuje k obrazu svému.
6.5.2015 13:18 | děda včela
Rodící se den ve svém snivém oparu
do duše tiskne úsvitem v rozmaru
tichý vzdech, jenž v rose odráží
odlesky snů...pohledem proráží
mraky, jak toužebně vzhlížíme vzhůru
a zkoušíme zapudit zlou noční můru.
Ve svitu prvních paprsků slunce lze najít i drobné usmíření. I když se ústa neusmívají a oči nevidí, co by chtěli.
5.5.2015 21:40 | gogol