Závist
Závist
Anotace: Tak si tiše závidím,když nemůžu být s ním...
Závidím vánku,co čechrá Ti vlasy,
závidím dešti,co zkrápí Tvé řasy.
Závidím slunci,co hladí Tě po tváři,
závist svou posílám peřině,polštáři...
co každou noc k sobě Tě přivinou.
Závidím cestám klikatým,když kráčíš krajinou.
Závidím vodě,v níž smáčíš své ruce.
Závist jak posedlost ničí mi srdce.
Publikoval(a):
infinite76, 30.8.2010