Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dočkání

Dočkání

Marci-Tami Básně » o Lásce

Anotace: ***********

Čekání…….
Den je ve znamení čekání,
kdy přijde, vím, hodiny nahání.

Čas se mi táhne jak žvýkačka přilepená na botě,
těším se, až večer jej přivítám oděná v nahotě.

Zpráva mi došla, blíží se k cíli,
zdolává ke mně poslední míli.

Drobné jen úpravy, prostření stolu,
oba se těšíme, až budeme spolu.

Dočkání………

Do zámku ve dveřích zasouvá klíč,
osamocené noci jsou rázem pryč.

Prvně mě přivítal tvůj krásný předvoj,
kytice růží a vůkol ní voňavý závoj.

Konečně můj rytíř ke mně přistoupil,
dlouze a lačně mé rety políbil.

Večer za deštivé hudby
plníme sobě milostné tužby.
Publikoval(a): Marci-Tami, 25.4.2015
Přečteno (260x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Psavec, Kněžka, děda včela, koiška, Lugilla, Mirastus

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti