Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je krásné číst tak hezké romantické příběhy... Také mě jeden na weekend čeká, to až přítel svá kola, velký vůz požene ku domovu... ve váze mám kytici tulipánů, žluté a červené... voní... :o) Jak je to hezké, že? Být zamilovaná a být milována... je snad něco hezčího? Když jsem mu Tvé řádky předčítala, usmíval se... hřálo nás oba u srdce, neb myslíme na to, jaké to je u nás dvou, tedy nejen u nás... u mnoha jiných zamilovaných. Ach to jaro, dělá snad ještě větší divy. Opravdu pěkná báseň, těším se na další.
28.4.2015 8:34 | NikitaNikaT.