Dneska
Dneska
Anotace: Básnička o dnešku
Prosíš a už nechceš vůbec, vůbec nic,
nějak se to zavřelo všechno.
Možná však něco přeci jen
vyleze od krabic,
ach, něco tam už krachlo.
A co?
Granát na ocásku umolousané kočky.
Publikoval(a):
Fullyn, 30.8.2010