Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poezie řekne víc než si myslíš.

Poezie řekne víc než si myslíš.

Poezie

Veršíky,básničky
různé jsou,jako
lidé,co je píšou.
Některé čteš rád,
jiné ne.Tak jako
lidé,co s úsměvem
pozdravíš,slůvko
s nim prohodíš.
Jiným se vyhneš.

Veršíky,básničky
to je poezie.Hladí
duši jako něžné ruce.
Ruce ,co pohladí když
je třeba.Ruce,co Tě
podrží když ke dnu
klesáš.

Poezie je nádherná.
Čteš ji a duše Ti
plesá.Je rozmanitá.
Tak jako osudy lidí
Někdo pláče jiný se
usmívá.

Básničky mezi řádky
prozradí,co Tě trápí.
Z čeho radost máš.
Poví o lidech víc
než se domníváš.
Publikoval(a): slunečnice69, 19.4.2015
Přečteno (52x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti