Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pěkné téma i zpracování. Líbí se mi.
20.4.2015 8:53 | děda včela
Básnění o poezii je opravdu prima. Je to milá báseň a jasně naznačuje, co nám tím chtěl básník říct.
19.4.2015 21:00 | gogol