Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nedohledno

Nedohledno

Milan Brož Básně » o Životě

Anotace: O tom, jak člověk něco ztrácí a zjistí, že jedinou jistotou člověka v životě je nejistota.

Vidím hodně lidí,
z nichž každý má svůj osud,
někteří z nich vidí,
co neviděli dosud.
Někdo pocit měl,
že smutno je mu v duši,
někdo pocit měl,
že samota ho ruší,

Nevíš kolikrát,
co bude za pár let
jediné, co víš,
nejistý je svět,
kde spojují se řeky
spojují se v jednu,
tečou dál a dál,
a končí v nedohlednu.
Publikoval(a): Milan Brož, 30.8.2010
Přečteno (452x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Puris

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 04:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti