Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrt

Smrt

Smrt

Smrt každého čeká.
Je spravedlivá.
Bohatý či chudý.
Holka zubatá si
nevybírá.

Jen délka života
je různá.Proto
žij teď hned!
Když už Ti Bůh
život daroval.

Prožij nádhernou
lásku.Vyplač se
ze zármutku.
Pouč se ze svých
chyb.Nauč se i
z maličkostí radost
mít.

Nečekej až život
Ti uteče.
Na ty,co Ti ublížili
se vykašli.Jdi za
svým snem.Pomoz tak
kde je třeba.

Až přijde zubatá
tak se ji neschováš.
Bohatý nebo chudý.
Hodný či mizera.
Každého skolí ta
jediná je spravedlivá.

Holka v černém,co
přes rameno kosu
má.Podplatit se nedá.
Publikoval(a): slunečnice69, 14.4.2015
Přečteno (174x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti