Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, smrt je jediná naše jistota, ale do té doby je nutno žít. Potom už nebude nic a nedoženeme to.
15.4.2015 10:35 | děda včela
Ano, může to býti i takto, pokud Smrt přichází tam, odkud odchází Život, hlouběji si tyto kompetence netroufnu komentovat, M.
15.4.2015 9:49 | Mirastus
Hm....smrt je věčné téma a každý na ní nahlížíme jinak. Koment pode mnou má svou logiku i opodstatnění a naprosto ho chápu, ale i ve vší nespravedlnosti se smrt nemýlí a každý máme svůj prostor i čas vyměřený. I v jeho nespravedlnosti je jistě určitý řád. Ať už jakkoliv smutný. Stejně jako báseň.
14.4.2015 20:36 | gogol
Jo, je to tak, akorát s tou spravedlivostí smrti si nejsem tak jist, kdejaký lump se dožije úctyhodného věku v pohodě, každý vrah přežije svou oběť, a nebo stačí návštěva dětské onkologie... M.
14.4.2015 19:55 | Mirastus