Tělo,duše,srdce si žádá.
Tělo,duše,srdce si žádá.
Tělo,duše,srdce si žádá...
Tělo touží po pohlazení.
Jenže žádná ruka není.
Duše by se ráda mazlila,
ale má strach.Ránu už
schytala.Srdce tluče
na poplach,chtělo by se
milovat. Už se spálilo
a hodně to bolelo.
Co,s tím vším udělat?
Koho se zeptat.
Anděla?
Amorku poradíš.
V noci z nebe sestoupil.
Do mého spánku pravil.
Láska je vzácná,nespoutaná,
krásná i bolavá.
Však to víš.Už jsi ji poznala.
Mé požehnání máš.
Usmál se a odletěl.
Tělo,duše,srdce touží a
rozum ,co s ním? Nevím.
Publikoval(a):
slunečnice69, 12.4.2015