Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láska bolí, s tím dělat se nedá nic
snad přijde nová a v okvětí slunečnic
zas žluť sluneční vzplane jako nová víra
vždyť srdce v tepu touhy neskomírá.
Bude líp.
13.4.2015 22:28 | gogol