Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Skončil šneček věru krásně když se o něm píší básně kdyby si dal někdo práci mohl skončit v restauraci..:-)
9.4.2015 13:34 | koiška
Email:
Heslo: