Stříbrná noc
Stříbrná noc
Stříbrná noc
Nocí temnou pluje
spánek plný snů.
Měsíc nahlíží do
oken.Jako by se
usmíval.Obloha
půlnoční stříbřitě
září.Hvězdičky tančí.
Nocí temnou plují
sny.Jsou různé,odlišné
jako lidé ve dne.
Těžko poznáš jaký,
kdo opravdu je.
První dojem bývá mylný.
Nocí temnou plují
myšlenky Tvé.
Spánek je ztracený
a Ty ráno vstáváš
znavený.
Na ,co jsi v té
stříbřité noci
přišel?
Stáváš a do zrcadla
se díváš.Kruhy pod
očima máš.
Sna bude lepší,když
kávu si dáš.
Na první dojem bys
neměl dát.Je lepší
trochu víc poznat.
Různé sny,různé osudy
lidí.Je těžké se někdy
vyznat v pocitech svých.
Natož v lidech.
Publikoval(a):
slunečnice69, 7.4.2015