Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Noc je jen počátek jitřního kraje pro mnohé samota, pro jiné obrázek v nebeské stříbrni k toulání provázek do duše Severka své noty hraje.
7.4.2015 20:02 | gogol
Email:
Heslo: