Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Léčiví polibek

Léčiví polibek

Léčiví polibek

Duše je bolavá.
Dej na ni obklad
z bylinek nebo
snad polibek?

Bylinky léčivou
sílu mají duše
se uzdraví.
Polibek z lásky
má kouzelnou moc.
Třeba Tvé duši
přijde vhod.

Časem vše přebolí.
Zbude jen zjizvení.
Dej na něj mast z
krásných skutků .
Duše Tvá se zotaví
a třeba bude škemrat
o další políbení.
Publikoval(a): slunečnice69, 31.3.2015
Přečteno (65x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti