Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Polibek sílu má rány zahojit
upřímný, z lásky a setrvalý
beze slov tiše ve rtech čas napojit
dychtivý v mládí, ve stáří nakrojit
cit, jenž život dá opravdový.
V dnešní době již opravdových polibků z lásky ubývá.
31.3.2015 21:21 | gogol