Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutný klaun.

Smutný klaun.

Smutný klaun

Smutný klaun,co úsměv
má rozmazán.Jen občas
se usměje,když srdce
se zachvěje.Pocity
se mísí s bolestí,
co ulpěla mu na duši.

Smutný klaun,co všechen
svůj úsměv obětoval.
Pro štěstí a radost
druhých.Všeho se vzdal.
A nakonec zůstal sám.
Opuštěný.

Taky si tak připadám.
Kdybych smutného klauna
potkala.Ruku bych mu
podala.Už by jsme na
smutek byli dva.
Publikoval(a): slunečnice69, 29.3.2015
Přečteno (238x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ziara, koiška, donne, James Libustka, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti