Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
nekdy proste musi byt hur, aby zas lepe bylo...
30.3.2015 12:52 | James Libustka
Na smutek je lepší být sám. Protože potom je ti ještě smutno z toho, že je smutný ten druhý. Ve dvou je lepší sdílet radost a štěstí. Tak se pořádně rozhlédni okolo sebe...v reálném životě.
29.3.2015 19:55 | gogol