Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Prám života

Prám života

James Libustka Básně » o Životě

Anotace: .............

Plavím se na prámu z nadějí.
Unylou krajinou šílenství.
Zpět neotáčím se raději.
Ve vaku vezu své tajemství.

Mlha výhledu brání,
o příď vlny se tříští.
Vítr jak hřebci vraní
žene mě v okamžik příští.

V moři mém slzy se topí.
Bez pláče kanou potají.
Kapky, jenž mizí beze stopy.
Vědomky v prázdnotu stékají.

Náhle se voda zčeří.
Prám můj se zvedne a narazí v útes.
V tu chvíli mé JÁ v osud uvěří.
Z vaku vylétne duše a dotkne se nebes.
Publikoval(a): James Libustka, 23.8.2010
Přečteno (166x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti