Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak se trochu usměj.

Tak se trochu usměj.

Tak se trochu usměj

Když žal je na duši
a smutek se netiší
Plač holčičko plač.
Slzy vše zlé odplaví
a duši se uleví.

Smíchu ruku podej
vždyť je léčivej.
Neboj se si radost
udělat.

Tak neváhej a trochu
se usměj.Úsměv Ti
sluší a potěší duši.
No vidíš,že to jde.

Úsměv Ti na tváři
vykreslil růžičky.
Tvé slzičky se v
perličky mění.
Lístečky růžiček
nádherně zdobí.
Publikoval(a): slunečnice69, 28.3.2015
Přečteno (83x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kněžka, děda včela, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:45
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti