Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Je to déšť co úlevu přináší
mokrá vznešenost co bolest odnáší
vlhká zpověď co duši uleví
přichází den...naděje
nepoleví?
29.3.2015 0:25 | gogol
Tak, smutek jaru nesluší, M.
28.3.2015 13:57 | Mirastus