A tečou otazníky
A tečou otazníky
Anotace: trochu rozpolcená,... možná...
pláču ti na rameni
a tečou otazníky
a ty nevíš proč
pro stará obvinění
pro nová vyznání
kterým nerozumím
proč nevíš proč
toužíme po souznění
maličké bolesti nás spalují
až na troud
na prach
co zahlcuje plíce
a štípe do očí
krvavá bělma kreslí obrazy
vyteklých nocí
a nedočkaných rán
z malých bolestí
jsou velké
a největší
protože zůstávají v srdci
v paměti
hluboko
tam kam se nedohlédne
ani není slyšet
jen ticho
slepo
mrtvo
jakoby
možná
snad
ach lásko
má duše má hlad
a rád
říkáš
mám tě rád
a já pláču ti na rameni...
jakoby
možná
snad
cítím občasný chlad
a přitom spalující žár
kdesi
snad
Publikoval(a):
vanovaso, 26.3.2015