Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moc hezká pocitovka! Až tak, že když zavřu oči a vybavím si text, tak se s ním ztotožním, jako by to byl i můj příběh...
3.4.2015 11:36 | Tonyend
líbí se mi první část básně...
26.3.2015 20:03 | Martin Havlíček