Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ale běž! To ty věříš v lež, i když slyšíš dost dobře..
13.8.2015 0:59 | roty
ještě jednou tě nechám
podemlít mi základy
a odplout do cizích přístavů
luxus...
26.3.2015 20:07 | Martin Havlíček