Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ředitel

Ředitel

Retr&s Básně » o Životě

Anotace: Je to takové.... Na odlehčení... Takové dílo malého kluka.:D:D Ale můžete číst.

Ředitel

V kapse nůž, v ruce mobil.
Správný muž, říkáme mu debil.
Práci ne pro každého má,
Však vzkvétá mu jeho firma.

On v kanclu sedí a sekretářku na kolenou.
Pán si lebedí a ženu nechá stranou.
On prachy má i my to víme.
O místě kde sedí všichni sníme.

Radši ani nejíme, aby nám něco zbylo.
Však radši se spojíme nebude tam nastálo.
Náš velký pan ředitel.
Je totiž chlápek napytel.
Publikoval(a): Retr&s, 22.8.2010
Přečteno (214x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti