marnost
marnost
Děkuji ti za ten večer
co jsem mohla býti stebou
Děkuji ti za ten večer
co jsem mohla býti tebou
Děkuji ti za ty chvíle
co jsme spolu trávili
Děkuji ti za ty šance
co jsme spolu marnili
Děkuji ti za to že jsi mi
oči dneska otevřel
Děkuji ti za to že jsi
hnedka na mě zanevřel
Publikoval(a):
klárka stydlivá, 25.3.2015