Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak pokud to tak nějak vidím já, tak na poučování věk moc nemáš a vnucovat někomu něco...hm, to se nelíbí nikomu v jakémkoliv věku. Takže nepoučuj, nevnucuj a pokud si myslíš, že tvé básně budou za něco stát, tak sem něco napiš. Za tvoji první máš bod...tak se neboj a ukaž to.
26.3.2015 0:52 | gogol