Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Studánka.

Studánka.

Studánka

Studánka plná
slz.Je průzračná,
čistá.Leskne se
jako zrcadlo,
v něm odraz tváře
smutné.

Tvář s hnědýma
očima smutně se
dívá po kraji.
Slunce nádherně
svítí.Studánka se
třpytí.

V lese je sama
opuštěná vodičku
křišťálovou má.
Srnec k ní chodíval
pít,jenže se daleko
ztratil.

Studánka je opuštěná
listím zakrytá.
Jen les o ní ví a
bolestně šumí.

Oči hnědé pláčí.
Srnečku ,kde jsi.
Studánka pod listím
ukrytá zůstala
opuštěná.

Srnec odešel.
Oči hnědé zůstaly
smutkem ozdobené.
Publikoval(a): slunečnice69, 19.3.2015
Přečteno (120x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, koiška

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti