Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji za pochvalu.
20.3.2015 6:26 | slunečnice69
Naše tužby i bolesti v nás zanechávají nesmazatelný otisk smutku. Vtiskla jsi ho do krásné básně. Smutné, ale krásné.
19.3.2015 20:03 | gogol