Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Střepy

Střepy

slunečnice69 Básně » Smutné

Anotace: Všechno se slepit nedá.

Střepy

Sklenička od vína
na střepy rozbitá.
Tisíc střípku zametáš
a své sny s ní pohřbíváš.

Pláčeš nad skleničkou
cos milovala nebo nad
sny cos pochovala.

Život je krutý o to
víc bolí,když sny
zůstanou nesplněný.

Skleničku jinou si
můžeš vzít a čistého
vína si dolít.
Rozbité sny neslepíš
o to krutější je pravdu
pochopit.

Střepy zametáš a vzlykáš
sny pohřbíváš a pláčeš.
Květiny do hrobu házíš
pak hroudu hlíny a ámen.

Sklenička na střepy,
sny jsou pohřbený.
Život je zmařený
zbylo jen osamění a
víno červený.
Publikoval(a): slunečnice69, 13.3.2015
Přečteno (172x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus, koiška

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti