Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moc děkuji za komentáře.
14.3.2015 13:36 | slunečnice69
... A když už něco slepíme, není nutné hned zkoušet, jestli to drží, chce to čas, a to je dobrý doktor, jenže drahý... Bude líp, M.
14.3.2015 9:33 | Mirastus
Někdy není dobré se pokoušet slepit co bylo rozbito.
Líbí se mi Tvé básně. Takové pocitovky, hezké.
13.3.2015 19:31 | koiška