Poselství jara.
Poselství jara.
Anotace: Jen taková blbůstka.... už ve vzduchu je jaro a probouzí se nejen příroda, ale i lidé :-)
Tulipány nachem zbarvené,
listy mají svěže zelené.
Smějí se na mne ve váze,
vybízejí ku lásce.
Ten co mi je daroval
v neděli se se mnou smál.
Slunce vpustili jsme do srdcí,
konejšil mne v náručí.
Jaro přijde, bude hej
na svět ty se zase směj.
Sluníčko vždy v duši měj
a na dobro všech ty jen dbej.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 12.3.2015