Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jéé, já také dostala tulipány!!! :oD tyhle květiny zbožňuji. To jsou poslové jara, lásky... a nejen tulipány. :o) Však to Vašík zná :o)
13.3.2015 8:09 | NikitaNikaT.
Tulipány, láska, sluníčko....prostě jaro!:-)))
12.3.2015 20:29 | Kytka62
To je krása,tulipány a láska..:)
12.3.2015 17:56 | koiška