Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Chápu to jako soubor básní,ale asi to mělo být rozdělené jednotlivě,protože lidi jsou líní číst dlouhé básně,já jsem byl za to pokárán a viděl jsem,že to někomu tady taky vyčítali,takže co by říkali Vodníkovi od Erbena,že?? :DAle první báseň je dobrá,ostatní jsou už na tom podstatně hůře,ale jinak to beru jako soubor na pokračování,takže dobrý...:)
20.5.2015 20:25 | Přerushit