Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Báseň pro muže/múzu.

Báseň pro muže/múzu.

Radusshkaa Básně » ostatní ...

Anotace: Pro P.P. :)

Kde hledají múzu básníci vlasti?
Proč dělí se s námi o strasti i slasti?
Nachází pochopení v roztančených řádcích?
Já našla pochopení v textových plátcích.

Múzou stal ses mi, Ty, básníku.
Rozdělil ses o své city a tužby.
Stal ses lektorem písmen, čarokrásníku.
Zanechal jsi v textu umělecké kružby.

Do písmen vepsal jsi román básní,
jenž rozvíjí se, nekončíc.
S každým dotekem tužky tvé myšlenky na papíru krásní,
trošku je poškádlíš, dooblíš a zakončíc.

Nazývat umělcem, básníkem Tě mohu.
A nadále jdu psát, abych vyrovnat se mohla Tvému slohu.
Publikoval(a): Radusshkaa, 19.8.2010
Přečteno (795x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti