myslím si
myslím si
myslím si myslíš si taky , o tom co tady je ,nevěřím nevěříš na zázraky ,už jenom na dotyk na trochu naděje, myslím si myslíš si taky , o tom co tady je , není už na co si hrát , stojíme dlouho u dveří , přišel čas zaklepat.
Publikoval(a):
maly vaclav, 17.8.2010