Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život na vlásku pro lásku

Život na vlásku pro lásku

Bad Monkey Básně » Láska ... zklamání

Anotace: O tom co vše může láska spůsobyt

Duše stíny bloudí
srdce žalem blouzní

Myslí si že lásku nalezlo
a pak ze snu se probralo

Zjistilo jaký svět je
a že opravdová láska v něm nežije

Srdce samota čím dál víc zebe
nikdo ho nechce mít jen pro sebe

Nemá komu dát svou lásku
a takjeho život vysí na vlásku

Teď zbívá mu jen jediný v před krok
a do hlubyny temné z mostu skok
Publikoval(a): Bad Monkey, 17.8.2010
Přečteno (439x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti