Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...je mi líto tvých myšlenek,ale chápu tě,taky jsem si prošel touhle šedou barvou...nikdy nezapomeň na to, že jak budeš vidět cokoliv(svět) je jen na tobě...když na sobě budeš makat,můžeš se dostat do takovejch rovin vnímání reality...že ať se bude na světě dít cokoliv,tak ty to budeš vždycky vidět jako by si to pozoroval z dálky,nebo z nějakého kopce...říká se tomu nadhled...nakonec zjistíš že to co se děje v tobě je milionkrát důležitější než co se děje kdekoliv jinde..."nějakej svět...bože"...hééé!
21.2.2015 0:25 | Martin Havlíček
Měla to být spíš paralela ke společnosti, světu jako takovému. Jsou to jen pocity, myšlenky o dnešní době a ta se neustále mění, ať už pozitivně či negativně.
20.2.2015 23:27 | Makaveli
....no až se divím proč tak brutálně pesimistická...všechno je v tobě,zkus vyměnit čočku,možná to máš zkreslený až moc....
https://www.youtube.com/watch?v=1EARJA87PHE
20.2.2015 20:15 | Martin Havlíček