Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dnešní vzpomínka na zítřek

Dnešní vzpomínka na zítřek

Retr&s Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Rozhodl jsem se přidat svou zamilovanou báseň, která je naprosto jednoduchá a určena pro širokou veřejnost.

Jsem jen duše bez těla,
co světem letí.
Kdybys mě tehdy viděla.
Měl jsem zamlžené hledí.

Ted však vím, co chci.
Ted už vím, co cítím.
Splním ti Tvé sny,
a zahrnu Tě kvítím.

Ne, jen květy, ale i víc.
Vše, co mám Ti dám.
I kdyby mi nezbylo nic.
Radost si tím udělám.

Svoje srdce na dlani nabízím Ti.
Doufám, že přijmeš jej a nezahodíš.
Má lásko, já se již víc nebojím.
Všechny rány, co mám vždy zahojíš.

Přes Tebe nikdo není víc.
Však každá karta má rub i líc.
Jsem z toho dost ztrápený.
Láskou k tobě plně ztracený.
Publikoval(a): Retr&s, 17.8.2010
Přečteno (1118x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bad Monkey

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 13:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti