Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dobré, líbí se mi, hlavně to ležení v trávě a broukání si.
15.2.2015 9:03 | děda včela
Už aby to bylo, ale zase budeme o kousek starší...M.
14.2.2015 17:47 | Mirastus
Email:
Heslo: