Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život bez lásky

Život bez lásky

Bad Monkey Básně » o Lásce

Anotace: Piji pohár s jedem lásky ...

Láskou k milé zmírám,
mysl před světem uzavírám.
Moře slz pro lásku prolévám
a beznaděj tím hojně zalévám.
Život bez lásky a radosti žiji
a tím tak pohár s jedem piji.
A teď na smrt, co vysvobodí mne z muk čekám
a bez ustání v lepší konec doufám.
Publikoval(a): Bad Monkey, 15.8.2010
Přečteno (499x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 23:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti