Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Umírající srdce

Umírající srdce

Umírající srdce

Mé srdce krvácí
ostrá čepel ho
zranila.Hruď mám
krví potříštěnuo.
Rána bolí,celá
se chvěji.Mé srdce
umírá.

Mlhavým zrakem
zahlédla jsem
anděla.Sklání se
na demnou,jeho
bílá křídla barví
se do ruda.

Pláče.

Šeptám.Neplač.

Vezmi mou duši
do dlaní,zachraň ji.
Prosím.

Mé srdce umíra
láska s hrotem
čepele ho probodla.

Prosím,anděly vezmi
mou duši do dlaní.
Vzlétni s ní k nebesům,
zachrań ji.

Šeptám potichu
Díky Ti.
Publikoval(a): slunečnice69, 10.2.2015
Přečteno (195x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 01:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti