Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...co jsem si tak stihl všimnout,tak ty se přímo rochníš v depkách a utrpení...jen tak dál...hodně štěstí přeju...
10.2.2015 16:09 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: