Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Na hádanky jsem tupá, ale o to víc jsem zvědavá, co to je :)
9.2.2015 17:46 | Kněžka
Sopl? Ten taky pod nosem krásně září,když se špatně vysmrkáš?
8.2.2015 15:17 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: