Vítr a láska.
Vítr a láska.
Anotace: O nešťastné lásce.
Vítr a láska
Fouká vítr fouká.
Stromy sklánějí se
k zemi,láme větve.
Fouká vítr fouká,
nechává za sebou
spoušť,jako tys
nechal v mém srdci.
Fouká vítr fouká,
zametá cesty.Na
moji zapomněl,těď
skáču přes překážky
v životě temném.
Fouká vítr fouká,
kéž by odfoukl
mé chmury a osušil
uplakané oči.
Fouká vítr fouká,
kéž by přivál Tebe
lásko má.
Fouká,fičí jen
to sviští,zachumlaná
jsem v dece.Koukám
jak vít větve láme,
vše okolo ničí.
Jako tys zlomil
mé srdce.
Ámen
Přesto Tě ráda mám
a pláči.
Fouká vítr fouká,
ale mé básničky k
Tobě nepřifoukne.
Ty o ně nestojíš.
Já přesto miluji
Tě.
Publikoval(a):
slunečnice69, 6.2.2015