Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Láska mívá hodně podob a většinou přichází nečekaně a odjinud... M.
7.2.2015 9:59 | Mirastus
Jednou bude vát tím správným směrem a přivane Ti zpět Tvou lásku.
6.2.2015 21:48 | koiška
Email:
Heslo: